Kezelések

Bars

Érezted már azt, hogy valami visszatart az életedben? Hogy mintha semmi konkrét baj nem lenne a világban, mégsem vagy kiegyensúlyozott, se boldog?

Gyere el hozzám egy Access Bar kezelésre és szárnyalj tovább utána az életedben.

A Bars® 32 pont a fejen, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, úgy, mint pénz, kontroll, kreativitás, szex, test, gyógyítás, éberség, öröm, bánat, kedvesség, hála, öregedés, kapcsolatok teremtése stb. A pontok érintésével elengedhetjük azokat a korlátozó hiedelmeket, elképzeléseket, ítéleteket, amik megnehezítik, hogy az adott életterület úgy működjön, ahogy szeretnénk.

A tudományos vizsgálat is bizonyította, mit jelent számodra a Bars kezelés: olvasd el, vagy nézd meg a VIDEÓ-ban: https://evahorvath.hu/access_bars/van-tudomanyos-vizsgalat-az-access-bars-mogott/

A stresszoldó kezelést ajánlom Kecskeméten:

  • munkahelyváltás, nyelvvizsga és vizsgaidőszak előtt állók,
  • krízishelyzetben lévők (válás, szakítás, haláleset) részére.
  • Pánikbetegeknek, depresszióban szenvedőknek, szenvedélybetegeknek is hatékony,
  • tanulási teljesítmény növelésére is alkalmas.

Amikor előre eldöntöd, hogy mi lehetséges a világban, mi lehetetlen, és tudod, hogy milyen összefüggések alapján működnek a dolgok, akkor bizony nehezen tudnának megmutatkozni azok a dolgok, amik nincsenek összhangban ezekkel az elképzelésekkel.

Mi lenne, ha fölismernéd azokat a képességeidet, amik abban támogatnának, hogy bármely életterületen nagyobbat tudjál teremteni?

Ez számodra egy nyugodt, békés pihenés lesz. Nem kell beszélned semmiről, ha nem szeretnél. Nem is kell értened az elméddel, attól még működik. Majd a tested a befogadásod és az energiák dolgoznak érted. A fejpontok érintésével megszabadulsz a stressztől, a korlátoktól.

Mindez 60-90 percig tart. Az eredmény gyors változás!

A vendégeim többsége már a kezelés befejeztével érzi a hatást. Ám az is előfordulhat, hogy eltelik pár nap, mire felszabadulsz. Könnyebb lesz a tested és a lelked és a gondolataid végre szabadon és produktívan szárnyalhatnak, anélkül, hogy bármi visszafogna, esetleg nyomasztana. Ez az érzés megkönnyíti a további teremtéseidet.

A kezelés azért csodálatos, mert nem kell hozzá semmilyen gépezet vagy különösebb technika. Egyszerűen a te és az én energiámat karöltve összehozunk valami nagyszerűt.

igen17(kukac)evahorvath.hu

Jelentkezés