Facilitálás

Egyéni konzultáció

Amikor nem jönnek maguktól a megoldások…

Hidd el a megoldás Te magad vagy! Én pedig abban segítelek Téged, hogy együtt tudatosan ránézünk, megértjük a problémák mögött rejtőző okokat. A kérdéseim, a tisztításaim pedig segítenek megtalálni Neked a saját megoldásaidat.

A rohanó hétköznapokban ritkán hagyjuk, hogy megálljunk egy kis időre. Félünk megállni. Félünk lépni és megtenni. Félünk a következményektől és a véleményektől. Félünk, és ezért nem cselekszünk. Inkább lemondjuk, elhessegetjük vágyainkat és álmainkat. Mondj IGEN-t arra, ami most van. Ugyanakkor pedig engedd meg magadnak, hogy elindulj a vágyaid megvalósítása felé.

Arra hívlak egy személyes facilitálás vagy coaching alkalmával, hogy ránézz a dolgokra úgy, ahogy vannak. Úgy is mondhatjuk, hogy tudatosítod mi is van itt, anélkül, hogy megítélnéd. Ez a tudatosság. Ebben foglak támogatni, hogy megtaláljuk azt az igenedet, ami elindít valami nagyobb befogadás és megengedés felé, amivel megnyílnak újabb lehetőségek az életedben, a mindennapokban. Mindez nem tud addig megmutatkozni, amíg nem mondasz IGEN-t.

Facilitálás során egyszerűen csak beszélgetünk. Tudom, érdekesen, hangozhat ez az elnevezés számodra most. De maga az alkalom annál közelebbi lesz hozzád. Beszélgetünk és előre segítelek az utadon. Kérdésekkel igyekezlek majd téged rávezetni a saját válaszaidra. Azokra a válaszokra, amik benned lakoznak, Te magad is tudsz, csak még nem sikerült felszínre hoznod.

A beszélgetés során olyan kérdéseket, elgondolkodtató mondatokat kapsz tőlem, amiket nem csak az adott alkalommal tudsz majd hasznosítani, hanem egész életed során. Amikor elakadnál, megtorpannál, egyszerűen nézz rájuk és segíteni fognak előhozni belőled azt a tudást, ami a tied. A Te IGEN-edet!

Erre az érzelmi, tudatosságra épülő coacholásra bármilyen problémával, kihívással érkezhetsz hozzám. Mindannyiunknak van olyan ügye, ami éppen nem a hozzá legközelebb állókkal oszt meg. Inkább valaki kivűlállóval, akinek a segítségére és diszkréciójára feltétel nélkül számíthat. Mindent meg tudunk oldani, hiszen képes leszel rá. Már most is képes vagy!

Jelentkezés