Válaszd önmagad!

Önmagad választása megváltoztatja a valóságod. De hogy mit is jelent pontosan, ha önmagadat választod?

Amikor a saját különlegességed megéléséről mesélek Neked az Önmagad Választása kurzusomon, megtapasztalhatod, hogy mit teremthetsz saját lényedből, saját döntésedből egy megváltozott élethelyzetben. S hogy ez miként hat másokra, s ezzel mit teremtesz a jövőben.

Önmagad választása, véleményem szerint nem azt jelenti, amikor harcos amazonként az árral szemben küzdesz, s közben agyonsebzed magad, hogy Te majd megmutasd! „Csakazértis”-ből!
Önmagad választása nem azt jelenti, hogy soha nem válaszhatod bizonyos helyzetekben a harcos amazon hozzáállást.

Önmagad választása azt jelenti, hogy tudatosan és könnyedén, figyelemmel fordulsz önmagad felé:

ismerve és használva azokat az értékeket, amik mindig is Benned voltak, összegyúrva azzal a tudással, amit az asszertív kommunikációról beszélünk. Értékek benned, amelyek most alszanak, de támogató segítségemmel feléleszthetjük azokat.

Önmagad választása nem azt jelenti, hogy rajzolunk egy rózsaszín lufit, amibe belehelyezed magad. Nem! Azt jelenti, hogy látod és tudod magad olyannak látni és megélni, amilyen vagy: „csak” látod és nem ítéled meg.
Ugyanis az ítélkezés önmagad felett, és amit otthonról hoztál, – hogy nem vagy tökéletes úgy, ahogy vagy – akadályoz abban, hogy tudd a saját értékeidet és találd meg ezzel azt az igazi belső önbecsülést, amivel könnyedén tudsz teremteni, vagy megváltoztatni dolgokat, és haladni a céljaid felé.

 

Hányszor gondolod magad rossznak?

 

Önmagad Választása kurzus Kecskeméten! Részletekért kattints ide!

Horváth Éva
Igen mentor