Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési feltételek

A weboldalon a fizetés banki átutalással és online bankkártyával lehetséges.  A vásárlásról elektronikus számla kerül kiállításra, melyet e-mailben küldünk el a vásárló részére.

– Banki átutalás: Átualásos fizetés esetén a megrendelés összegét a megrendelést követően kapott emailben lévő számlaszámra tudja elutalni.

– Fizetés Stripe-on keresztül (online bankkártyás fizetés): Az online bankkártyás fizetések a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül valósulnak meg.
A Stripe egy technológiai vállalat, amely gazdasági infrastruktúrát épít az internet számára. Segítségével minden méretű vállalkozás – az újonnan induló vállalkozásoktól az állami vállalatokig – fizetéseket fogadhatnak el, és online irányíthatják vállalkozásaikat.

További információk a Stripe-ról (angol nyelvű oldal): stripe.com
Stripe adatvédelem, nyilatkozatok, szabályzatok

A Stripe online fizetési rendszere az alábbi bankkártyákkal és digitális pénztárcával történő fizetést teszi lehetővé (magyar vonatkozású lista):
– MasterCard
– VISA
– American Express
– Apple Pay
– Google Pay

Szállítási módok

Házhozszállítás:

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja. A termék szállítási ideje Magyarország teljes terültén egységesen 1 munkanap.

-Házhozszállítás: a szállítás díja: UTÁNVÉT esetén 2.490 Ft,

-Házhozszállítás: a szállítás díja: ÁTUTALÁS vagy ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS esetén 1.490 Ft.

2 kg feletti össztömegű csomagok esetében a szállítási költség egyedi árajánlat alapján kerül meghatározásra.

Személyes átvétel: ingyenes. Kecskeméten, egyeztetés után.