Rólam

Boldog ember vagyok

Nem azért, mert nincsenek kihívások az életemben. Vannak. Megtanultam őket kezelni és ebben a tanulásban vagyok a mai napig. Megtapasztaltam, hogy ebben Téged is tudlak támogatni.

Küldetésem, hogy egy könnyedebb, örömtelibb életet éljünk a mindennapjainkban. Mostanra ismerem és használom azokat az eszközöket, amikkel támogatni tudlak Téged ezen az úton.

Egy dolog az, hogy nekem mi és hogyan működik, és más az, hogy neked mi működik. Évekig tanulmányoztam a saját működési mechanizmusomat, mire rátaláltam arra a sok kapaszkodóra, ami abban segít engem, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Azután érdekelt az, hogyan tudom ezt átadni neked. Mivel sokfélék vagyunk, különbözőek az élethelyzeteink, problémáink, ezért a módszerek, amivel segíteni tudunk magunkon is különbözőek.

Az elmúlt 30 évben tanultam több modalitást, amivel könnyebbé teheted az életed. Ezeket a technikákat alkalmazom magamon és azokon az embereken, akik befogadják a támogatásomat.

56 éves elmúltam és harmóniában magammal, 2 gyermekes anya vagyok. Férjemmel 33 éve élünk hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel teli boldog házasságban. Későn született gyermekeink kamaszok, izgalmas az élet velük. Fiatalkori álmainkat megvalósítva haladunk a továbbiak felé.

Miben tudok Neked támogatást nyújtani?

Tanulmányaim

Matematika-kémia szakos tanárként diplomáztam 1988-ban. 6 évet tanítottam. Tanultam és alkalmaztam Thomas Gordon módszerét, az eredményes kapcsolatokban és kommunikációban az iskolában és azon kívül egyaránt. Létrehoztam Kecskeméten az első kineziológia stúdiót 1992-ben. Közben tanultam Reikit. Hálózati vezetőként férjemmel részt vettünk azokon a személyiségfejlesztő kurzusokon itthon és külföldön egyaránt, amik abban az időben már elérhetőek voltak számunkra.

Csatlakozz be az ingyenes Facebook csoportba!

Mi változik az életedben, ha 21 napon át, minden nap szentelsz valamennyi időt arra, hogy használd a tudatosságot?