Boldog ember vagyok

És nem azért, mert nincsenek kihívások az életemben, hanem azért, mert tudom őket kezelni. Megtapasztaltam, hogy ebben Téged is tudlak támogatni.

Küldetésem, hogy könnyedebbé, örömtelibbé, varázsoljam a világot önmagam körül, és ha szeretnéd, akkor támogatlak, hogy te is ezt tedd.

Egy dolog az, hogy nekem mi és hogyan működik, és más az, hogy neked mi működik. Évekig tanulmányoztam a saját működési mechanizmusomat, mire rátaláltam arra a sok kapaszkodóra, ami abban segít engem, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Azután érdekelt az, hogyan tudom ezt átadni neked. Mivel sokfélék vagyunk, különbözőek az élethelyzeteink, problémáink, ezért a módszerek, amivel segíteni tudunk magunkon is különbözőek.

Az elmúlt 25 évben megtanultam több féle technikát, amivel könnyebbé teheted az életed. Ezeket a technikákat alkalmazom magamon és azokon az embereken, akik kérik a segítségemet.

54 éves vagyok és harmóniában magammal, 2 gyermekes anya vagyok. Férjemmel 30 éve élünk hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel teli boldog házasságban. Későn született gyermekeink kamaszodnak, izgalmas az élet velük. Anyagi jólétben élünk, megvalósítva az álmainkat és haladva a továbbiak felé.

Miben tudok Neked támogatást nyújtani?

  • sikeres vagy, de kiegyensúlyozottabb életet szeretnél
  • úgy érzed, többre vagy hivatott, de nem látod a lehetőségeidet
  • érzed, hogy változtatnod kellene, de nem mersz belevágni
  • el akarod fogadni önmagad, de képtelen vagy rá
  • vannak testi tüneteid, amivel nem tudsz mit kezdeni
  • túlságosan aggódsz a dolgok miatt
  • megváltozott az élethelyzeted és szeretnéd a legtöbbet kihozni a mostaniból
  • valahogy, valami mást, valami jobbat szeretnél, de nem tudod merre indulj
  • gyakran kerülsz konfliktusba azokkal az emberekkel, akikkel nem szeretnél

Ha úgy érzed, hogy tudok neked segíteni:

Érdeklődj itt!

Tanulmányaim

Matematika-kémia szakos tanárként diplomáztam 1988-ban. 6 évet  tanítottam. Tanultam és alkalmaztam Thomas Gordon módszerét, az eredményes kapcsolatokban és kommunikációban az iskolában és azon kívül egyaránt. Létrehoztam Kecskeméten az első kineziológia stúdiót. Közben tanultam Reikit. Hálózati vezetőként férjemmel részt vettünk azokon a személyiségfejlesztő kurzusokon itthon és külföldön egyaránt, amik abban az időben elérhetőek voltak számunkra.

Ha te is szeretnél önfejlesztésről tanulni:

Érdeklődj itt!