Rólam

Boldog ember vagyok

Nem azért, mert nincsenek kihívások az életemben. Vannak. Megtanultam őket kezelni és ebben a tanulásban vagyok a mai napig. Megtapasztaltam, hogy ebben Téged is tudlak támogatni.

Küldetésem, hogy egy könnyedebb, örömtelibb életet éljünk a mindennapjainkban. Mostanra ismerem és használom azokat az eszközöket, amikkel támogatni tudlak Téged ezen az úton.

Egy dolog az, hogy nekem mi és hogyan működik, és más az, hogy neked mi működik. Évekig tanulmányoztam a saját működési mechanizmusomat, mire rátaláltam arra a sok kapaszkodóra, ami abban segít engem, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Azután érdekelt az, hogyan tudom ezt átadni neked. Mivel sokfélék vagyunk, különbözőek az élethelyzeteink, problémáink, ezért a módszerek, amivel segíteni tudunk magunkon is különbözőek.

Az elmúlt 30 évben tanultam több modalitást, amivel könnyebbé teheted az életed. Ezeket a technikákat alkalmazom magamon és azokon az embereken, akik befogadják a támogatásomat.

57 éves vagyok, 2 kamasz lány édesanyja. Férjemmel 34 éve élünk hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel teli házasságban, egységközösségben.
Fiatalkori álmainkat nagy százalékban megvalósítva haladunk tovább az utunkon.

Miben tudok Neked támogatást nyújtani?

Tanulmányaim

Matematika-kémia szakos tanárként diplomáztam 1988-ban. 6 évet tanítottam. Agykontrollal kezdtem aztán tanultam és alkalmaztam Thomas Gordon módszerét, a kapcsolatokban. Az asszertív kommunikációt az iskolában és azon kívül egyaránt volt lehetőségem használni. Kineziológusként létrehoztam Kecskeméten az első stúdiót 1992-ben. Hálózati vezetőként férjemmel részt vettünk azokon a személyiségfejlesztő kurzusokon itthon és külföldön egyaránt, amik abban az időben már elérhetőek voltak számunkra. Tanultam Reikit huszonéve tanultam Théta- Healinget 10 éve. Alkalmaztam és használom a különböző technikákat a mindennapjamban.

10 éve találkoztam az Access Consciousness modalitással, amivel tovább léptem a tudatosság útján. Ezzel dolgozom miközben folyamatosan képzem magam.