Bars kezelés vagy facilitálás?

Csendes, szótlan, pihentető Bars kezelést válassz, vagy inkább a beszélgetős facilitálásra hagyatkoznál? Elmondom, én hogyan és miért jutottam el ezekhez az eszközökhöz.

Eljutottál már valameddig az életedben és mégsem működnek úgy a dolgaid, ahogyan szeretnéd?

Vagy életednek bizonyos részei, bizonyos élethelyzetek teljesen jól haladnak előre, és mégis van amiben nem találod magad, nem tudsz kiteljesedni?

Egyre inkább érzed, hogy kevés, hogy könyveket olvasol, hogy előadásokra jársz, hogy beszélgetsz a benned kavargó kérdésekről a barátaiddal, barátnőiddel? Persze, ha férfi vagy, inkább csak önmagadban tanakodsz minderről…

Vagy csak érzed, hogy valami mégsem az igazi a mindennapokban? Boldog lehetnél és valahogy mégsem érzed azt.

Tudod valahol mélyen legbelül: kellene valami változás, vagy csak valami más, amiről nem tudod, hogy mi az, csak érzékeled, érzed, hogy lehetne jobb, más.

Érezhetnéd jobban magadat a bőrödben!

 

Pedig már annyi mindent megtettél! Olvastál, előadáson voltál, kipróbáltad a kineziológiát, a jógát, a thétát, voltál coach-nál, keresed azokat az akár online csoportosulásokat, akik hasonló önismereti úton járnak… és mégis, valahogy nem sikerül, ha mégis változtatni próbálsz.

Nem tudom, hogy Nálad miként van ez, de velem pontosan ez a folyamat zajlott le. És akkor jött az Access Consciousness, s vele azok a rezgések, amit ebben kapott a testem, a lényem azokkal az érintésekkel, amik megmagyarázhatatlanul hozták meg a tartós változást. Éreztem és tudtam, hogy amit tanultam, amit olvastam, amit hallottam és amiről tudtam addig, s éreztem, hogy miként kellene, azt végre meg is tudtam csinálni. És a változás beindult, az eredmény megmaradt.

Én lassan 5 éve megyek a különböző kurzusokra, tanfolyamokra itthon és külföldön, hazai és külföldi facilitátorokhoz azért, hogy még jobb legyek a vágyott életem megvalósításában. És ehhez az is hozzátartozik, hogy Neked tudjak ebből minél többet átadni.

Célom, hogy legyünk minél többen, akik önmagukként tudnak élni, ezzel teremtve valami sokkal nagyobbat akár a szűk köreikben, akár nagyobb közösségben!

Akár már egy Bars kezeléssel feloldható az a blokk, ami akadályozott eddig.

Akár már egy facilitálásos beszélgetés hozhat olyan belső felismeréseket, amik tudatosításával utána jóval könnyebben éled minden hétköznapod.

Próbáld ki és tapasztald meg a saját belső változásodat!

Jelentkezz itt: igen17(kukac)gmail.com

Horváth Éva
Access Consciousness minősített facilitátor
Igen mentor