Hitvallás

” Légy boldog azzal, ami van, miközben afelé törekszel, amire vágysz ”
/ Jim Rohn /

Ahogy öregszem, egyre inkább ez életem hitvallása.
Elég sok örömteli és szomorú, sőt tragikus történés volt már az éltemben ahhoz, hogy tudjak hálás lenni azért, ami van. Hálás vagyok a kihívásokért is.
Erről majd még fogok írni, most viszont inkább arról írok, hogy a hála az a hozzáállás, ami közelebb vihet a vágyott életedhez.
Ha nem hálából közelítesz a vágyott életed felé, akkor honnan? Elégedetlenségből? Értetlenségből? Akarásból? Követelőzésből? Ha ezek bármelyike is arra az energiára hasonlít, ami benned van, akkor ne csodálkozz, ha nem kerülsz közelebb a vágyott életedhez.

Dr Almási Kitti volt itt Kecskeméten és beszélt az irigységről.

Beszélt erről abból a megközelítésből, ha megállítod magad az irigységgel és beszélt arról, amikor inspirál Téged, amikor fölismered, hogy irigy vagy.

És hogy mi kell ahhoz, hogy inspiráljon? Mi lenne, ha azt kérdeznéd magadtól, amikor valami olyasmit élsz meg vagy látsz meg, ami másnak megvan van sikerült és Te vágysz rá…

Hogyan tudom ezt én is elérni? Mit tudok megtenni, kivé tudok válni, hogy közelebb kerüljek én is ahhoz az élethez?
Mit tudok változtatni a hozzáállásomon, a nézőpontjaimon, hogy közelebb kerüljek a vágyott életemhez? Mik azok az értékek, amiket nem ismerek el magamban pedig, ha elismerném és úgy cselekednék, közelebb kerülnék a vágyott életemhez?

Amikor sikeres MLM-es vezetőként dolgoztam sokat dolgoztunk azon, hogy az igazi céljaink felé menjünk. És azon is, hogy közben tudjuk élvezni az odavezető utat.
Az Access Consciousness eszközeinek a használatával az elmúlt 4 évben,( mióta az Access-ben vagyok, ) megtapasztaltam, hogy lehet ezt még könnyedebben.
Gyere egy konzultációra, facilitálásra, coachinra velem és nézzük meg, hogy mik azok az értékeid, amit még magad sem tudsz, hogy mit teremthet, ha működtetni kezded!