Önmagad választása tréning

Önmagad választása megváltoztatja a valóságod,
Álljon itt Gary Douglas írása arról, amivel menni tervezek Veletek ezen a napon, ami az első lépés lehet azon az úton, hogy teremtsünk valami nagyobbat.

Benne vagyok egy programban, ami december óta komoly belső munkára késztetett. Mostanra megérett bennem az, hogy mindabból, amit az elmúlt 25 évben tanultam összegyúrva az elmúlt 4 évben az Access-ben megéltekkel kész vagyok menni Veled a Te utadon támogatva Téged.
Gyere és válaszd a saját különlegességedben lakozó erő megélését és áramoltatását. Mi mindent teremthet ez a jövőben számodra?

„Ha olyan vagy, mint a többiek, akkor életben eddig a valóság által kínált menüből választottál. A valóság menüje: igazad van, nincs igazad, jó vagy, rossz vagy, korlátozott vagy, nem vagy korlátozott. Ezek közül egyik sem az, az aktuális lehetőség, amire eddig nem is gondoltál.

Én semmit nem abból a szempontból nézek, hogy az jó vagy rossz.

Bármilyen is a lehetőség, így tekintek rá: „Mit fog ez teremteni? Ez a választás hogyan fog más lehetőséget teremteni? Ez a választás hogyan fog olyan más lehetőséget teremteni, amilyet eddig soha nem is gondoltam lehetségesnek?”

Mi van akkor, ha ebből a szemszögből tekintenél választásaidra?

Mi van akkor, ha olyan lehetőségből kezdenél el teremteni, amire eddig nem is gondoltál?

Én mindig így teszek. Ha választás áll előttem, soha nem azt kérdezem: „Hogy működik ez a valóságban?”, hanem: „Mit teremt ez túl mindazon, amit valaha is tudtam, amit valaha is lehetségesnek gondoltam, ami valami nagyobbat fog alkotni, mint ami eddig Föld bolygónkon létezett?”

Választásod megváltoztatja a valóságot. Kérlek, értsd meg. Az Igazi Változás Birodalma felismeri, hogy minden, amit választasz, új világot teremt. Akarsz új világot teremteni? Akkor válassz. Ne állítsd többé, hogy választásodnak nincs jelentősége.

A tudatosság állapotában tett választásod mindenki más valóságában változást hoz létre.

Ezt szeretnéd teremteni? Akkor válaszd! Az emberek mindig is úgy képzelték, hogy különlegesek.

Így gondolják: „Bizonyára különles vagyok. Bizonyára különleges vagyok. Bizonyára különleges vagyok.”

De valójában nem hiszik el. Én is mindig tudtam, hogy különleges vagyok, de senki más nem látta, így tagadtam. Más valóságot akartam, de senki más nem volt képes ezt a valóságot látni, így letagadtam.

Tudtam, hogy valamit tudnék csinálni, ami a világban változást teremtene, de nem voltam képes megtalálni azt – mert mások szemében kerestem az értéket a sajátom helyett.

Mindannyian ajándék vagyunk, és rendelkezünk valamivel, ami mindent megváltoztathat.

Nézz a zsebedbe, hogy megtaláld azt az ajándékot, ami egész életedben voltál.

Tudod, hogy ott van. Tudod, hogy rendelkezel vele. De ahelyett, hogy igényelnéd, mindig mások valóságába nézel, és ott keresel valami értéket.

Egyedülálló ajándék vagy a világ számára. Felismerted ezt valaha is?

Mibe kerülne, ha elismernéd, ami vagy, amire képes vagy, és amit eddig nem választottál, de ha választanád, mindent megváltoztatna?

Hány lehetőséget nem ismersz el, ami előtted áll, és amit ha elismernél, azzá változtatná a világot, amivé szeretnéd?”

/Gary Douglas/