Mit teremt a szándék?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hányszor van az Veled nyáron, hogy nem is dolgozol csak úgy vagy a szeretteiddel, magaddal és mégis elindulnak a dolgok körülötted? Hányszor fordul ez elő máskor, hogy pusztán a szándékod elkezdi működtetni a dolgokat? Kikkel találkozol? Mit vesznek észre rajtad a körülötted élők, amit addig nem? Kedvesebb, figyelmesebb lett veled a gyereked, a férjed, az anyád, az anyósod?

És, ha most jutott eszedbe néhány ilyen, akkor kérlek, hogy vedd észre, hogy tudsz teremteni már a szándékoddal is. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne csinálj semmit és várd a sült galambot. Inkább jelenti azt, hogy azzal a tudással fogj hozzá bármilyen cselekvéshez, hogy a szándékod a helyén van.
Nézzük meg, hogy mi mindent tud kihozni belőled egy Access Bars kezelés, amit most el sem tudsz képzelni.
Gyakran, akik befogadnak tőlem egy kezelést utána nem ismerik fel, hogy a dolgok azért alakultak úgy ahogy, mert ők másképpen voltak magukkal. Nagyon érdekes… mert az elme meg akarja magyarázni. Pedig nem kell értenünk. És éppen ez az egyik dolog, ami egyedivé teszi az Access-t ebben a rohanó világban. Annyira egyszerű és annyira könnyen megy néha, hogy a saját elménk az, ami korlátoz bennünket abban, hogy megéljük a dolgokat örömmel és könnyedén.
Hidd el tudom, hogy miről beszélek. Olyan balesetből gyógyultam meg és kezdtem újra mindent, amibe bele is hallhattam volna de tönkre is mehettem volna. Nem ezt választottam. Nem volt még akkor ez az eszköz a kezemben, hogy hogyan tudom ezt tovább tanítani. Gary Douglas az Access Alapítója viszont éppen abban az időszakban rendszerbe foglalta mindazt, amit egyébként is tudunk. Te is tudod. De hogyan lehet előhozni ezt a tudást belőled? Na, ezt tudhat egy bars kezelés, ha befogadó tudsz lenni. Vagy akár, ha eléggé kíváncsi vagy.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]