Access

Testkezelések

A testünk nem más, mint a lelkünk kivetülése és megnyilvánulása…

A testünkben zajló problémák, betegségek, illetve a külső változások mind-mind üzenetek. Segélykiáltások neked, hogy vedd észre valami nincs rendben a lelkedben.  Sokszor viszont csak halk üzenetek érkeznek tőle, amiket nagy ráhangolódással sikerül csak meghallanunk.

Ez a mély ráhangolódás, ellazulás történik az Access testkezelések során. Ezen alkalmakkor megszabadulhatsz a terheidtől, gátlásaidtól. Segíthet a hétköznapi gondok árnyékából kiszabadulni és új lendületet kapni. Segíthet egy nehezebb lelki, fizikai megpróbáltatáson túljutni.

A kezelés során te egy csendes pihenést élvezhetsz, ahol nem kell semmiféle megterhelő dolgot véghezvinned. A testünkön különböző pontok vannak, melyek megérintése más-más gondodat oldják.  A gyógyulás és felszabadulás élményét az energiáink találkozása, a rezgések játéka fogja megadni számodra.

Az Access Testkezeléseknek több, mint 50 típusából válogathatsz. Ezeken kívül válaszhatsz ESSE, SOP és Facelift kezelést.

Az ESSE, a strukturális megtestesülés energetikai szintézise. Ebben a kezelésben a központi szerepet a testedet körülvevő fascia, más néven kötőszövet tölti be. Erőteljes kézrátételes technikákkal karöltött kezelés ez, emiatt nagyon hasonlít egy masszázsra, mely után nem csak friss, hanem felszabadult is leszel.

Az SOP, a lehetőségek szimfóniája kezelés. Az előbb említett kezeléssel ellentétben, itt csak épphogy a testhez ér a kezem, hiszen az energetikai rezgések dolgoznak helyettünk. A kezelés végére pedig megszületik a varázslat! És ráébredsz, hogy ez az egész benned volt, van és mindig is lesz. Ez a varázslat Te magad vagy.

A Facelift kezelést más néven energetika botoxként szoktuk emlegetni. Ennél a „ránctalanításnál” azonban semmilyen vegyi anyagot nem kell használnunk, hiszen az energiák úgy játszanak, hogy egy teljesen felfrissült, megfiatalodott énedet fogod viszont látni a kezelés befejeztével. A Facelift kezelésen az arcodat érintve az egész testeden dolgozunk.

Vajon ez a változás hogyan hat majd az életed más területeire? Hogy lehet ez még ennél is jobb?

*

Beáta véleményét köszönöm:

“Amikor készülődtem az “SOP, a lehetőségek szimfóniája” kezelésre, olyan mintha mindenkit cipeltem volna.

Már többet is kaptam, több SOP-kezelőtől, melyek mind mind mást adtak.

Kicserélődnek a nézőpontjaim. Megélem a totális egységközösséget a testemmel.

  • Figyelem a testecskémet, mely mindent elárul Nekem.
  • Kinyílik a tér, lágy könnyedség, felszabadultság érzete.
  • Lendület az életemben, táncol és táncol és táncol a testem.
  • Ó igen, még, még- még ebből kérek még!
  • Láthatóvá váltam. Jelenlétben vagyok. Ez csúcs.

Mindegyik különleges és más, nincs ugyanolyan.

Mégis kit válasszak? Hát minden kezelőt egymás után.

Örömmel és lelkesedéssel ajánlom Horváth Évát!

Köszönettel: Beáta”

Jelentkezés