KKK: Könnyed Kommunikáció a Szavakon Túl

4.900 Ft24.900 Ft

Könnyeden kommunikálni?
Ezt el sem tudod képzelni bizonyos helyzetekben, bizonyos emberekkel?
Szeretnéd tudni, hogy mik azok az egyszerű eszközök, amiket használva az energiákkal teljesen másképpen fogsz kommunikálni?
Mi az, amit tudsz a szavakon túl működtetni? Mi az az energetikai kommunikáció, amivel akár szavak nélkül tudsz teremteni új helyzeteket?
Új dolgokat fogsz felfedezni ezen a 3+ 2 estén akkor is, ha már sokat tanultál a kommunikációról vagy voltál Access tanfolyamokon.
El fogom mesélni, hogy nálam több mint 30 éve mi az, ami megváltoztató volt.
Ha már voltál 7 Lépéses kommunikációs tanfolyamon nálam, akkor is érdemes velem tartanod. Ha még nem, akkor annak az esszenciáját is meg fogod kapni.
Mennyi minden változhat meg az életedben a vágyott irányba attól az energetikai és tudatos kommunikációtól, amiben éber vagy arra, amire eddig nem?
Pl. a pénzzel, a családoddal, a mindennapjaidban az emberekkel…
Növekedni fog a befogadásod miközben a kommunikációd tudatosabb. Próbáld ki!
Jöhetsz csak az első alkalomra: 4900 Ft.
A teljes 3+2 estés gyakorlati együttlét, ahol találkozunk Zoom szobában: 24.900 Ft.
Ha már voltál nálam tanfolyamon, akkor 19.900 Ft.

Vélemények

Bogdán Erika
Bogdán Erika
2023-11-24
ajánlja
Ajánlom? Igen! Az Életben minden könnyedén, örömmel és ragyokva árad felém/felénk 🙂Éva Horváth-t 2021március elején ismertem meg közelebbről egy elvonuláson Tihanyban ahol én csak "töltelék" voltam azaz nem vettem részt a programokon , de a tavaszi Balaton és a Hölgyekkel való együtt létt beszippantott. Március 15.-én már az első Access Bars tanfolyamon vettem részt. Azóta is sok-sok programon élő/online veszek részt amit Éva tart. Legutóbb egy 30 napos online ZOOM-os programon ahol kinyílt az őszinteség ablaka egymást segítve /támogatva a facilitálás az élet számos területére kiterjedt . Hálás vagyok minden együtt töltött estéért ami ismét egy ÚJ NÉZŐPONTOT teremtett . Kinek is ajánlom Éva Horváth-t ? POnt Neked is aki ezt olvasod .
Takácsné Bóna Bettina
Takácsné Bóna Bettina
2023-06-13
ajánlja
Nagyon sokat adtak a kezelések és facilitálások, amiket Évitől kaptam! A mai világban talán "drágának" számít ennyit költeni magunkra, de ez annyira relatív. És nálam pont ebben hozott máris nagy változást, hogy merek magamra költeni, mert én is megérdemlem. Köszönöm a hozzájárulást ennek a falnak a ledózerolásához❤️
Jòka Alexandra
Jòka Alexandra
2023-01-25
ajánlja
Évábòl sugárzik az öröm és a könnyedség. Számomra egy ragyogò egyéniség. Mindig kapok tőle valamit, új nézőpontokat és sok mosolyt. Köszönöm Éva💜❤️🧡
Klaudia Kis
Klaudia Kis
2022-12-20
ajánlja
Véleményem szerint Éva a legnagyobb hitelességgel adja át minden tanfolyamon a tudását🙏 Kommunikáció a szavakon túl😊köszönöm, amit kaptam ezen az öt napos kurzuson. Őszinte, hiteles előadásmód és mindig jókedv🥰
Czimbalmos Katalin
Czimbalmos Katalin
2022-11-18
ajánlja
Éva Horváth maga a megtestesült Elegancia a Tudatosságban :-) Számomra a Magas Pipacs 21 csoportjában a mindennapi reggeli hívásai csodásan indították és ragyogóvá tették a napomat. Kedvessége, nyitottsága, őszintesége és kérdésekkel fűszerezett nézőpontjai új valóságot nyitottak számomra. Az ahogyan beszél túlmutat a szavakon mert minden egyes kimondott szava maga a kiáramlás és befogadás egyszerre. Luxus amit ő képvisel. A szavakon túli teremtő energia elegáns luxusa. Igen❤️

Jegyvásárlás

Időtartam: 60-90 perc

Hogyan tudsz fizetni?

A hozzájárulást a weboldalon, gyorsan és biztonságosan bankkártyával tudod fizetni a Stripe biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Jegy típus

Csak az első alkalom, Teljes 3+2 estés gyakorlati együttlét, Ezt válaszd, ha már voltál nálam tanfolyamon

KKK: Könnyed Kommunikáció a Szavakon Túl
4.900 Ft24.900 FtOpciók választása