Gyere velem Zanzibárra

7.900 Ft

Online esemény.

Időpont: Február 1-8.

Horváth Éva
Igenmentor
Access Consciousness minősített facilitátor

Gyere velem Zanzibárra

Fantasztikus, aminek elébe nézünk most a februári energiákkal.
Abban szeretnélek támogatni Téged, hogy megtapasztald azt a különleges érzetet, ami megmutatkozhat, amikor kapcsolódsz energiában.
Megtámogatom az online térből azt, hogy legközelebb a fizikai valóságodban is megélhesd Zanzibár és az utazás csodáját.
Évekkel ezelőtt még csak néhányan beszéltünk arról, hogy intuíció és mára már itt van a valóságunkban a kvantumfizikai bizonyítékokkal.
Mi van most? Működik az online térben az energiák áramlása, amit most még sokan nem hisznek. Te tudni fogod és megéled majd, ha velem tartasz.
Magam is szeretem a mai napig a személyes találkozásokat. Közben pedig tudom és használom az online tér adta lehetőségeket.
Erre hívlak most 8 napra.
1.nap. Indulunk az útra, délelőtt 11 órakor találkozunk a zoom szobában. A felvételeket felteszem a zárt Fb csoportba, ahol bármikor és bárhányszor visszanézheted. És ez a visszanézés szerintem extra ajándék lesz még sokkal utána is, amikor azokat az energiákat fogod bekapcsolni.
Nem vagyok profi fotós a szememmel. A szívemmel fogok fotókat és videókat készíteni. Te majd próbáld ki, hogy milyen amikor a szíveddel érzékeled.
Ezen a napon még lesz egy bejelentkezésem, ami energiahúzás a reptérről. Ebből kérjél majd, ha legközelebb utazol a fizikai valóságban.
2. nap. Megérkezés Zanzibárra, bejelentkezés az 5 csillagos hotelből. Energiahúzás Neked.
3. nap. Börtönsziget. Kapcsolódás a tengerhez, a szárazföldi teknősökhöz. Délután lehet, hogy lesz egy közös zoom, ha igénylitek.
4. nap. Chumbe sziget. Itt lesz egy erdei séta és egy szuahéli svédasztalos ebéd, amit megosztok majd Veled.
5.nap. Óvárosi séta és előtte vagy utána Zoom szobában facilitálás, ahogy igénylitek.
6. nap. Utazás a szafarira Arusha-ba. Tarangire Nemzeti park. Sokmindenről híres ez a park, pl. az elefántokról.
7. nap. Ngorongoro kráter
” Szafarink keretében jó esélyünk van becserkészni a híres „Big Five”-ot, azaz a leopárdot, az oroszlánt, az afrikai elefántot, a kafferbivalyt és a rendkívül veszélyeztetett fekete orrszarvút”
8. nap. Elmerülünk a tudatosság megélésében a tisztításokkal, a NagyÖtös energiákkal az 5 csillagos hotelben, a medence parton vagy a tengernél vagy ami majd akkor és ott a legnagyobbat teremti Neked.
Hozzájárulás ehhez a közös online utazáshoz: 7900 Ft.

Bogdán Erika
Bogdán Erika
2023-11-24
ajánlja
Ajánlom? Igen! Az Életben minden könnyedén, örömmel és ragyokva árad felém/felénk 🙂Éva Horváth-t 2021március elején ismertem meg közelebbről egy elvonuláson Tihanyban ahol én csak "töltelék" voltam azaz nem vettem részt a programokon , de a tavaszi Balaton és a Hölgyekkel való együtt létt beszippantott. Március 15.-én már az első Access Bars tanfolyamon vettem részt. Azóta is sok-sok programon élő/online veszek részt amit Éva tart. Legutóbb egy 30 napos online ZOOM-os programon ahol kinyílt az őszinteség ablaka egymást segítve /támogatva a facilitálás az élet számos területére kiterjedt . Hálás vagyok minden együtt töltött estéért ami ismét egy ÚJ NÉZŐPONTOT teremtett . Kinek is ajánlom Éva Horváth-t ? POnt Neked is aki ezt olvasod .
Takácsné Bóna Bettina
Takácsné Bóna Bettina
2023-06-13
ajánlja
Nagyon sokat adtak a kezelések és facilitálások, amiket Évitől kaptam! A mai világban talán "drágának" számít ennyit költeni magunkra, de ez annyira relatív. És nálam pont ebben hozott máris nagy változást, hogy merek magamra költeni, mert én is megérdemlem. Köszönöm a hozzájárulást ennek a falnak a ledózerolásához❤️
Jòka Alexandra
Jòka Alexandra
2023-01-25
ajánlja
Évábòl sugárzik az öröm és a könnyedség. Számomra egy ragyogò egyéniség. Mindig kapok tőle valamit, új nézőpontokat és sok mosolyt. Köszönöm Éva💜❤️🧡
Klaudia Kis
Klaudia Kis
2022-12-20
ajánlja
Véleményem szerint Éva a legnagyobb hitelességgel adja át minden tanfolyamon a tudását🙏 Kommunikáció a szavakon túl😊köszönöm, amit kaptam ezen az öt napos kurzuson. Őszinte, hiteles előadásmód és mindig jókedv🥰
Czimbalmos Katalin
Czimbalmos Katalin
2022-11-18
ajánlja
Éva Horváth maga a megtestesült Elegancia a Tudatosságban 🙂 Számomra a Magas Pipacs 21 csoportjában a mindennapi reggeli hívásai csodásan indították és ragyogóvá tették a napomat. Kedvessége, nyitottsága, őszintesége és kérdésekkel fűszerezett nézőpontjai új valóságot nyitottak számomra. Az ahogyan beszél túlmutat a szavakon mert minden egyes kimondott szava maga a kiáramlás és befogadás egyszerre. Luxus amit ő képvisel. A szavakon túli teremtő energia elegáns luxusa. Igen❤️

Hogyan tudsz fizetni?

A hozzájárulást a weboldalon, gyorsan és biztonságosan bankkártyával tudod fizetni a Stripe biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Jegyvásárlás

7.900 Ft

Jegy típus

Részt vettem már valamilyen tanfolyamodon, Nem vettem még részt semmilyen tanfolyamodon

Gyere velem Zanzibárra
7.900 Ft