Tanulmányok

Tapasztalataim

Fiatal korom óta fejlesztem önmagam. Mindig is igyekeztem a saját bőrömön tapasztalt és szerzett tudást átadni az embereknek. Tanári múltam is ezt mutatja. Akkor kezdtem el igazán foglalkozni azzal, hogy hogyan lehet igazán hatékony a kommunikáció és a kapcsolatépítés az emberek között. Az évek során több fajta módszerrel és technikával találkoztam és foglalkoztam. Például Thomas Gordon eredményes kommunikációjával dolgoztam az iskolában, majd kineziológus oktató lettem és a Reikit is tanultam.

Akárcsak a legtöbb embernek, nekem is voltak mélypontok az életemben. Ma már hálásan tekintek vissza a korszakra, amikor trombózis gyanúval kórházba kerültem, hiszen ennek az esetnek köszönhetem, hogy megismerkedtem az Access-szel. Megtanultam a kezeléseket és mai napig fejlesztem magam ezen a téren is.

Vidám és kiegyensúlyozott személyiségként terjesztettem az Access tanításait és módszereit a mindennapokban a környezetemnek. Az évek során, ahogy sikerült elsajátítanom a fortélyokat önmagamra formáltam ezt a jelenséget és így alakult ki az a sajátos módszer, amelyről ezen az oldalon olvashatsz most. A barátaim ezt egyszerűen csak úgy mondják: Ez olyan Horváth Évás.