Napló

Titkok

Vajon hány olyan képességed van, amit magad elől is titkolsz? Vagy vágyad?

Mi lenne, ha ki tudnád deríteni magadról úgy, hogy nem kell senkivel sem megosztanod, ha nem akarod? ” Csak ” Magaddal.

Az én naplóm története

1997-ben kezdtem el naplót írni. Akkor még nem azzal a módszerrel, ahogy ezt huszonéve teszem. Voltak kihagyott évek amikor a lányaim születtek.  (Nehezebb is volt az az időszak ) Mostanra viszont napi rendszerességgel teszem ezt.

Olyan, mint egy meditáció nap mint nap. Hiányzik, ha elmarad vagy későbbre tolódik.

A te naplód titka

Szeretnék Neked is kedvet csinálni ehhez. El fogom árulni a titkot vagy titkokat, ami az én napló írásom mögött van és beszélni fogok Neked őszintén arról, hogy mi mindent köszönhetek ennek.

Van úgy, hogy a dolgok megoldódnak maguktól. Van úgy, hogy sokkal könnyedebben, mint gondolnád. Mára már a kvantumfizikusok bizonyítják azt, hogy nem mindig kell csinálni valamit. Lehetséges úgy gondolkodni úgy érzékelni, amivel megteremthetsz valami vágyottat az életedben.

  • Mi lenne, ha 2020-ban már eszerint működtetnéd a mindennapjaidat? Akár titkosan…
  • Segítek neked megtalálni azt a formát, ami Nálad működik. Azzal, hogy megosztom a saját belső megéléseimet, titkaimat ezzel kapcsolatban, tudni fogod, hogy hogyan indulj el.
  • Sokszor hallani már, hogy írj hála naplót, sokszor hallani, hogy tervezd meg a napodat, a hetedet, az életednek bizonyos részeit, időintervallumait. Mi van akkor, ha a napi szintű naplóírás ebben is segítségedre lehet?
  • Utálsz írni? Lehet, hogy Neked az működik, hogy felmondod egy hanghordozóra? Nem tudhatom. Azt tudom, hogy Te tudni fogod.

Kedvcsináló beszélgetésre hívlak az online térbe december 17-én este 8 órakor.

Élőben fogok bejelentkezni az Elegancia a tudatosságban FACEBOOK oldalon.

KATT IDE: Elegancia a tudatosságban Facebook oldal

Várlak  szeretettel!

Éva