Manipuláció

Tűnődöm.
Szeretnèm megosztani Veled. ?

Mit jelent Neked a manipulàció?
Az én nèzőpontom szerint a manipuláció éppen az, amikor a màsik fél megmutat nekem valamit, amit a magam megszokott vilàgàban nem veszek észre.
Folyamatosan manipulálva vagyunk.
Èn szeretem, ha manipulálnak. Vagyis inkább azt mondom, hogy fogadom a manipulàciót.
Nem àllok neki ellen, mert akkor éppen az ellenkezője törtènik: áldozatàvá vàlok ugyanis az ellenállásom fogja leszek. ?
Ezt akartam? Nem.

És hogy mièrt írom ezt most le Neked?
Másfél napot töltöttem azzal a magyar minősített facilitátor házaspárral, akik tizenève Új Zélandon élnek. Leengedtem a láthatatlan falaimat ès belehelyezkedtem a történésekbe, amikor már mindent leszerveztem előre.
Megengedésben voltam a helyzetekkel, Csilláèkkal, humanoidokkal és magammal.
Azt is mondhatom, hogy hagytam magam manipulálni. És továbbra is azt mondom, hogy engem bárki manipulálhat, ha az a vágyott èletem felé visz.

Ez a màsfél napos együttlèt, a kezelèsek, a facilitálàsok ès a Csalàdállítás után a hosszú beszélgetèsünk után mégegyeztünk abban, hogy újra ellátogatnak Kecskemétre. Hogy lehet ez mèg ennél is jobb?

November 12-én
az Eyva Hàzban lesz Csalàdállítàs 17-től 21 óràig. Erre kèrlek, hogy minél hamarabb jelentkezz, mert 6 főnek tudják biztosan végig vezetni az állítást. Egyébkènt pedig a leengedett falaiddal ès a megengedéseddel segítőkènt is kiveszed ebből az együttlétből azt, ami Neked a legtöbbet adja most hozzá az életedhez.
https://www.facebook.com/events/2347454175290160/

November 14-17 pedig Alapozó kurzust tartanak Csilláék a Margit szigeten. Erre az elvonulàsra most elköteleződtem.
Elvonulok ès töltődöm és átèlem ahogy Ők facilitàlnak.
És ha lehet, akkor most manipulàlnálak arra, hogy gyere Te is. Mit adhat hozzà egy Alapozó kurzushoz a környezet, a kiszolgálás, a csodás Margit sziget?
Èppen azt olvastam Joe Dispenzàtól, hogy amit átèlsz azzal teremtesz. Mi mindent teremthetnèl most ezzel? Kèrdezd meg magadtól.
Ezen a négy napos elvonulàson
( Engedd meg, hogy így hívjam, mert ez egy màsik dimenzióba utazàs lesz a részemről. Az Alapozó önmagában olyan dimenziókba enged betekintést az életedben, ami enèlkül nem lehetsèges. Mit fogunk mèg hozzáadni megélésekben, amire most nem is gondolunk? Fogok ott valamikor egy beszélgetést tartani a játèkos pènzteremtésről, amiről huszonève mèg nem is tudtam, hogy az Access eszközeit működtetem. Mostanra rendszerbe rakódótt és már Te is tudod alkalmazni, ha valóban készen állsz valami nagyobbnak a befogadàsára. )
https://www.facebook.com/events/1497619110373360/

És minden rendben van.
Bármit is választasz.
Mi az a megengedés, ami lehetsz Te a sajàt választàsoddal?