Amikor a tudatosság ajándék

A 2019. februári Kecskeméti Ásványbörze & VortExpo Életmód Fesztiválon olyan ajándékok voltunk egymásnak akiket kezeltem, akikkel beszélgettem, akiknek előadást tartottam, amire az eszemmel magam sem számítottam.

Megérkeztem szombat reggel a Kecskeméti Ásványbörze & VortExpo Életmód Fesztiválra és azt kérdeztem magamtól: „Ki az, aki ma, ebben a gyönyörű időben ide fog jönni és Bars kezelést fogad, ahelyett, hogy kirándulna?
És képzeld, voltak jónéhányan, akik bizony nem halogatták ezt a különleges kalandot, és Barst kértek és befogadtak!
Mi pedig, akik ott voltunk és kezeltünk, terjesztettük a tudatosságot a világban azzal a jelenléttel, amit ebben a ragyogó időben ott bent a teremben éltünk meg.

  • Mi az a tudatosság, ami lehetsz, ha azt, amit amúgy is csinálnál, tudatos választásból teszed?
  • Mennyivel tudod jobban élvezni akár a tömeget, vagy a levegőtlenséget, ha azt Te választod, s így meg tudod találni benne az ajándékokat?

Próbáld ki csak egy napig, hogy semmi nem kötelező, hanem azt Te választod!

Játszhatunk ezzel konkrét példákon kersztül, ha eljössz egy facilitálásra, személyes beszélgetésre és a Te konkrét helyzetedben, a Te életedben megkeressük azokat a pontokat, amik könnyedén tudnak változni, ha Te elkezdesz másként működni.

Mik lehetnek azok a tisztítások, amik meghozzák Neked mindazt a könnyedséget, amit a választás irányába tehetsz?

Lehetőség továbblépésre

Március 9-én Tavaszindító Bars Tanfolyamot tartok Kecskeméten, az Eyva Házban: hogy a mindennapi életben Te magad is alkalmazhasd a Bars módszerét, a könnyedebb, harmonikusabb, ítélkezésektől mentes élethez.

A Bars kurzuson nem arról van szó, hogy én, mint facilitátor, tanácsadó szakember elmondok Neked valamit, hanem arról, hogy felismered és használni fogod tudni azt a tudást, ami ott van Benned.

Ha készen állsz a márciusi Bars kurzusra, olvasd el a részleteket itt https://www.facebook.com/events/285325932139072/, és a honlapomon, s jelentkezz e-mailen az igen17@evahorvath.hu !

Tudtad, hogy tudományos vizsgálattal is igazolták az Access Bars hatását?

Dr. Jeffrey L. Fannin neurológust felkérték 2015-ben, hogy készítsen agytérképet (EEG vizsgálatot), miközben embereken Bars kezelést végeztek. A többszörös vizsgálat eredménye sokkolta a szakembert.

Olvasd el a blogomon, milyen vizsgálatok taglózták le a szakorvost és milyen eredmény született: https://evahorvath.hu/access_bars/van-tudomanyos-vizsgalat-az-access-bars-mogott/